Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER:

Hellesrum
CVR: 36599537
Ørhagevej 84b
DK- 7700 Thisted
Mail: info@hellesrum.dk

HANDELSBETINGELSER VED DIGITALE PRODUKTER:

Levering: Digitale produkter leveres øjeblikkeligt efter købet via e-mail, hvor du får adgang til et lukket forum. Ved online forløb med specifik startdato, sker leveringen på den aftalte dato.

Kvittering samt produkt tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet.

Online forløb og kurser: De er til dit forevigt brug, medmindre andet er foreskrevet. Terapeut Helle Fejerskov har ingen forpligtelser til at udgive materialet til evig tid, så for at du kan bruge det til evig tid kræver det at online produktet downloades til egen enhed. Ved køb af online produkter frasiges retten automatisk til 14 dages fortrydelsesret, da produktet leveres øjeblikkeligt.

Rettigheder: Alle rettigheder til forløb og kurser, trygt som digitalt materiale, tilhører Terapeut Helle Fejerskov. Ved køb opnåes brugsret til det købte materiale/produkt. Det købte materiale/produkt er personligt og må ikke bruges til andre formål end hvortil det er købt. Specifikt må materialet7produktet ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med Helle Fejerskovs virksomhed. Brugsretten til det købte materiale/produkt er altid personligt og kan ikke overdrages til andre.

Returret: Der er ingen returret ved køb af vores digitale produkter. Der er selvfølgelig andre betingelser, når du køber abonnementer hos os, men dette er oplyst under købet af abonnementet.

Reklamation: Der er 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven.

Tilmeldinger til forløb og kurser er bindende: Afmelder du din deltagelse, er der ingen returret.

Priser: Priser på produkter vil være tilgængelige på beskrivelsen af produktets indhold

Abonnement vilkår: Abonnementsprisen er som oplyst på produktsiden Beløbet bliver automatisk trukket for hver abonnementsperiode på det oplyste betalingskort. Kvitteringen for betalingen tilsendes automatisk til den Email du har bestilt abonnementet fra. Du modtager en e- mail med bekræftelse på din abonnement tilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Når du tilmelder dig abonnementet accepterer du Sisterly Calm Collective abonnementsbetingelser og pris via et flueben i rubrik. Dette informeres du om inden betalingsmodulet

Opsigelse af abonnement: Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. 

Du opsiger dit abonnement ved at skrive til : Info@hellesrum.dk

Oplys her datoen for hvornår du ønsker at opsige dit abonnement. Abonnementet kan kun opsiges fra d.d. eller fremadrettet. Opsigelsen kan også ske ved at logge ind på Sisterly Calm Collective Exclusive på din konto og selv stoppe abonnementet.

Opsiger du abonementer i midten af din betalingsperiode, betales den resterende periode ikke retur. Men efter perioden og opsigelsensdatoen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Dog skal de allerede udsendte fakturaer stadig betales. 

Ændring af kontooplysninger: Skal du tilføje et nyt betalingskort på dit abonnement vil det stå under Tilføj nyt kort. Har du problemer med at tilføje det nye kort, så kontakt os på mail: info@hellesrum.dk

Har du ikke været opmærksom på dit kort er udløbet vil du få en besked på mail, hvor vi gør dig opmærksom på dine kortoplysninger skal ændres og dit abonnement åbnes med øjeblikkelig virkning når det nye kort er registreret.

HANDELSBETINGELSER VED FYSISKE VARER:

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Hellesrum og sisterly Calm Collective. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Hellesrum.

Fragt omkostninger: Alle bestillinger sendes med GLS til nærmeste pakkeshop og koster 39 kroner uanset vægt. Bestiller du for mere end 550 kroner er der fri fragt.

Betalingsvilkår:Beløbet for din bestilling trækkes når pakken afsendes

LEVERINGSTID:Standard leveringstid i Danmark er 1 – 4 dage, alle køb inden kl. 13.00 på hverdage, hvor de afsendes samme dag. 

Kvittering samt produkt tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet

Handelsbetingelser, fortrydelsesret m.m:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Fristen indebærer, at du 14 dage fra modtagelsen giver mig besked om, at du vil fortryde dit køb.

Du skal derfor sende en mail til:

 info@hellesrum.dk

Har du købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre.

Alle returvarer skal sendes med GLS og skal have et track & trace nummer. Du dækker selv returneringens udgifter, som  skal være direkte til adressen. BEMÆRK beskadiges varen under transport fra dig og retur til Hellesrum er det dig som skal tage erstatningssagen med GLS.

Pengene sendes retur på det kort det er købt med. Du har også mulighed for at få lavet et tilgodebevis hvis du ønsker det. 

Returnering:

Når du har givet os besked om, at du har fortrudt dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Indpakningen eller varer der ikke er intakte tages ikke retur. Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varerne. 

Levering sendes direkte til adressen:

Hellesrum
Ørhagevej 84b
7700 Thisted

Husk at vedlægge ordrenummer fra den bestilling, varen kom fra da vi ellers ikke ved hvilken mail vi kan kontakte dig på.

Ved returnering får du ikke leveringsomkostningerne tilbagebetalt.

Du skal printe returseddel og sende med returvaren.

BEMÆRK: Der er ikke nogen fortrydelsesret ved køb af online forløb og digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikkeligt.

Ved manglende afhentning af pakke i pakkeshop:

Hvis du ikke afhenter din pakke i den valgte pakkeshop og GLS derfor må sende den retur, så bliver jeg pålagt et tilbagesendelsesgebyr på 78 kroner. Bemærk, det gebyr pålægges du selv at betale.

Ikke afhentet pakker der kommer retur vil max blive opbevaret i 14 dage. Husk derfor at kontakte mig via info@hellesrum.dk at din pakke ikke er afhentet, så du kan betale ny porto samt tilbagesendings gebyret inden din pakke sendes igen.

Ved bestilling til forkert skrevet adresse som skal omadresseres af GLS:

Hvis du ikke skriver din adresse korrekt ved bestilling ved hjemmelevering, så skal GLS omadressere; GLS pålægger et gebyr på 55 kroner. Dette beløb bliver du selv opkrævet.

Varens stand: Hvis varen har mistet værdi og det skyldes at du har brugt den på en eller anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og dens funktion, tilbagebetales købsbeløbet ikke.

Varen skal sendes retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

BETALINGER: Hos Hellesrum kan der betales med Visa – Dankort, mobilepay, VISA-VISA, Electron/VPay, MasterCard/Maestro 

Vi opkræver naturligvis ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort når varen afsendes.

Alle priser er opgivet i danske kroner (DDK)