Ophold

Med ro til at opdage dig selv

Det er bare nemmest at lave ændringer når der er ro til det!!

Præcis derfor har jeg udviklet ophold, hvor du har ro og samtidig kan være i skønne omgivelser og arbejde med det som er svært for dig. Du kan få hjælp til, at få en større bevidsthed om dine mønstre og vaner og blive støttet i, at ændre de ting som skal til for at, du kan leve det liv du ønsker at leve.

Du kan komme på vores ophold og på helt egen hånd tage en overnatning eller flere. Du kommer til, at have den ro omkring dig du nok er kommet for og har brug for -og så tage hjem til din hverdag igen….Og alt er på en eller anden måde som det plejer at være.

MEN vi tilbyder altså også ophold for dig der er mere nysgerrig på dig selv og på, hvordan du kan få en større indre ro og en mere balanceret hverdag. Vælger du sådan et ophold har vi fokus på ro og bevidsthed, og du arbejder  dybere i en kombination af mindfulness, NADA og kan tilkøbe terapier.

Du kommer til at få et større kendskab til dig selv som vil betyde, at du kommer til at opdage nogle ting og sider af og ved dig selv der gør at det bliver startskuddet til forandring og du kommer til, at blomstre og vokse en helt masse. Derfor får du også redskaber til at håndtere når du ramler ind i hverdagens udfordringer, så du ikke er så længe nede som du plejer og redskaber til at vedlige holde nye gode vaner og mønstre når du er hjemme fra os igen.

Vi har virkelig lækre lokationer som kun indbyder til fordybelse og ro. I vores glashus klods op af Vesterhavet laver vi mindfulness og NADA til synet af havets bølger hver morgen. Bagefter kan du løbe ned over stranden og nyde et hav dyp og så efterfølgende hoppe i vores sauna med beroligende udsigt udover marhalm og klitmøller bugt.

Du overnatterpå Guesthouse Klitmøller, hvor du bor enkelt og nordisk som giver en dejlig ro i sindet.

JEG TRÆNGER TIL RO OPHOLD:

Pris fra: 2.280 kr

INTENSIVT OPHOLD:

Pris fra: 8.500 kr

Vores jeg trænger til ro og intensive ophold giver dig mulighed for hurtigere at finde fodfæste og integrere nye værktøjer til at leve det liv du ønsker at leve.

Ro og velvære

Når du tager et ophold vil det give dig et frirum til at kunne holde fri og ikke skulle være noget for nogen andre end dig selv. Det vil ikke blive en pause, men en læring, for når du går ud af vores dør skal du kunne mærke en forskel og samtidig også have energien og lysten til at tage de redskaber med hjem og bruge dem i din hverdag som du har fået fra os. 

Sisterly Retreat er lige noget for dig der:

Sisterly retreat er for dig som mærker en længsel efter, at vende tilbage til dig selv, hvor du lever et liv med mindre stress, mere livsglæde, større autenticitet og indre ro. Det får du gennem en balancering af fritid, livsstil, arbejdsliv, din historiefortælling, drømme og virkelighed. 

Derfor er det for dig som ønsker, at styrke dig selv ved at spejle dig og blive spejlet af andre kvinder. 

Du får ny viden og inspiration og kommer til at  mærke styrken og energien i fællesskabet på retreatet.

Du vælger, hvor dybt et arbejde du vil lave med dig selv på retreatet, men du vil blive eksponeret for redskaber  som giver en bevidsthed om, hvad der skal til for, at du kan begynde at  skabe den forandring der kan give dig den hverdag og tilværelse du drømmer om. Hvor du lever og ikke bare overlever.  

Hvornår:

Du kan tilmelde dig sisterly retreat på følgende datoer:

  • 16 juni – 18 juni
  • 15 september – 17 september
  • 10 november – 12 november

Hvad har vi fokus på:

Vi fokuserer på, at du skal have en selvforkælelses stund med selvopladende nærvær og opmærksomhed på krop, sind og dit åbne hjerte.Du skal have inspiration fra os og dermed kunne udvikle en større selvindsigt. 

Vi arbejder udfra, at menneskets psyke og fysik hænger sammen. Du bliver derfor klogere på, hvordan dit mindset styrker din kreativitet og selvtillid og hvordan det kan få dig og dem omkring dig til at vokse som mennesker.

Hvad får du:

  • 2 overnatninger i enkelt-, dobbelt- eller 3-personers værelser
  • Velkomstmiddag på ankomstdagen
  • Daglige yoga eller mindfulness sessioner med Helle eller Janni
  • Inspirerende indspark og reflekterende opgaver
  • Fuld forplejning med 3 måltider (morgen, middag, aften)
  • Frugt, vand og te i fælles pauser
  • Flotte gåture langs stranden med mulighed for havdyp efterfulgt af sauna med lækker udsigt

Brugbare redskaber som du kan gå direkte hjem og anvende når kommer tilbage fra  sisterly retreat.

Du har været 3 dage i et kvindefællesskab, hvor du mærker en styrke og handlekraft til, at ændre de mønstre og rammer som ikke er gode for dig

Du får mulighed for at købe videre online forløb eller fortsætte forløbet efterfølgende på Hellesrum. 

På dette retreat får du en større forståelse for din krop og dig selv som menneske. Derfor får du også en læring om at det, du gør godt for kroppen, også gavner dine tanker og dit følelsesliv.

Hvor meget kræver det at deltage:

Ønsker du at dele oplevelsen med en du har kær, så medbring endelig en veninde eller søster. Det kan være dybt udviklende for relationer at dele oplevelser som denne. Du vil opleve sisterly retreat som et  frirum, hvor du bliver fyldt op med ny energi og power i samvær med andre skønne kvinder i lækre omgivelser.