Tilmelding til Sisterly retreat

Sisterly retreat

TAKNEMMELIGHEDS RETREAT PÅ GUESTHOUSE KLITMØLLER

PRIS FRA: 4.999 KR

DU FÅR IKKE BARE EN PAUSE FRA HVERDAGEN, MEN EN LÆRING DU KAN TAGE MED HJEM SÅ NYE VANER KAN BLIVE INTEGRERET I DIN HVERDAG

Den 10 – 12 November skal vi gå i dybden med taknemmelighedspraksis, at få øje på os selv og spejle os i hinanden. Dagene har fokus på taknemmelighed, skyggearbejde, krop & gestalt terapi, mindfulness, natur, nye sunde vaner, selvkærlighed og selvfølgelig sundt og lækkert mad.

Vi kommer eksempelvis til at arbejde med:

  • Hvad er taknemmelighed
  • Hvad kan din taknemmelighed gøre ved dig og dine omgivelser
  • Hvordan praktisere du bedst taknemmelighed
  • workshop med taknemmelighedsdagbogen

Programmet for Retreatet

Fredag

Kl. 14.00 – 17.00 Mulighed for indtjek

Kl. 18.00 – 19.00 Middag

Kl. 20.00 – 21.00 Fællessamlig og  velkomst

Lørdag

Kl. 08.00 – 9.00 Morgenmad på Guesthouse

Kl. 09.30 – 10.30 Mindfulness/yoga i glashuset

   • Efterfulgt af te, snacks og frugt i glashuset

Kl. 11.00 – 12.30 Egentid

Kl. 12.30 – 13.30 Frokost på Guesthouse

Kl. 13.30 – 16.30 Taknemmelighedsworkshop / Carla Mickelborg

(Her bliver indlagt kaffe/The og snack pause)

Kl. 16.30 – 18.00 Egentid

Kl. 18.30 – 20.00 Middag på Guesthouse

Kl. 20.00 – 20.30 Aften Mindfulness på Guesthouse

Søndag

Kl. 08.00 – 09.00 Mindfulness på Guesthouse

Kl. 09.30 – 10.30 Mindfulness / yoga i glashuset

   • Efterfulgt af te, snacks og frugt i glashuset

Kl. 11.00 – 12.30 Skyggearbejde i forhold til Taknemmelighed

Kl.13.00 Udlevering af sandwich til køreturen hjem. Du kan også blive               

                 og nyde den på guesthouse.

Inkluderet i Retreatet

 • 2 overnatninger i enkelt-, dobbelt- eller 3-personers værelser
 • Velkomstmiddag på ankomstdagen
 • Lækker goodiebag på ankomstdagen
 • Taknemmelighedsdagbog
 • Workshop med Carla Mickelborg
 • Daglige yoga eller mindfulness sessioner med Helle eller Janni
 • Indspirerende og reflekterende opgaver
 • Fuld forplejning med 3 måltider ( morgen, middag, aften)
 • Frugt, vand og te i fælles pauser
 • Fri adgang til udendørs kold brus og sauna med lækker udsigt

På Retreatet skal du medbringe

 • Afslappet tøj til yoga & Mindfulness
 • Tøj som passer til vejret
 • Gode gå sko da du har mulighed for at gå ture på strand og i skov
 • Bikini eller badedragt hvis du vil bruge vores sauna

Sisterly retreat

Selvforkælelses stund med fokus på selvopladende nærvær, opmærksomhed på krop, sind og dit åbne hjerte

Jeg tror vi alle i perioder har brug for tid, hvor vi kan trække os tilbage i os selv og blive opmærksomme på vores liv, livsstil og behov.

Rigtig mange er hvirvlet ind i en livsform med så meget fart på, at man fuldstændig glemmer, at mærke efter hvad, der føles rigtigt eller forkert. Du kender garanteret til, at være noget for (rigtig) mange mennesker i dit nærmiljø, men glemmer fuldstændig også, at være noget for dig selv.

Det gør vi op med, for på retreatet får du dagligdagens mange gøremål på afstand, og du får mulighed for, at synke ind i dig selv, mærke efter og genskabe forbindelsen til dine behov og ønsker for et godt og givende liv. På den lange bane kan du jo ikke være meget for andre, hvis du ikk er noget for dig selv.

På sisterly retreat isolerer du dig for nogle dage alene eller sammen med andre og bryger tiden på yoga, guidet mindfulness og nærende kost. Her får du rum til fordybelse og refleksion over den måde, hvorpå du lever. Du får refleksionsøvelser og inspirerende indspark til, hvordan du kan få succes med at få skabt sundere vaner, så din hverdag bliver både sjovere og mere simpel. Der bliver også god tid til en gå tur i naturskønne Nationalpark Thy, et dyp i Vesterhavet efterfulgt af en saunatur med udsigtitil naturen, koldvandsbrus, en tiltrængt lur eller at få læst den bog, der har samlet støv på dit natbord.

Hvorfor er der behov for et sisterly retreat

Det er der uden tvivl, fordi jeg synes, vi nogle gange glemmer, hvor stærke vi kvinder rent faktisk kan gøre hinanden. Vi kvinder har en tendens til, at tænke alt for meget over tingene, og samtidig også være alt alt for hårde og kritiske overfor os selv og andre. Jeg synes, det er sindssygt vigtigt, at vi bliver bedre til at støtte hinanden og være gode ved hinanden. Når vi opløfter hinanden, kan vi nemlig opnå magiske ting.

På sisterly retreat gør jeg mig umage for, at vi skal støtte og opløfte hinanden. Vi skal glæde os over hinandens åbenhed omkring vores sårbarheder, og tage ved lære af hinanden. Ingen af os vokser af misundelse og foragt, tværtimod.

Derfor er mit ønske, at vi støtter hinanden i vores udforskning af gamle, henlagte sider, der trænger til at få opmærksomhed og blive udlevet.

Holistisk ophold

Retreatet tager afsæt i en holistisk tilgang, hvor vi har fokus på krop, sind og ernæring.

En holistisk tilgang betyder, at vi arbejder ud fra, at menneskets psyke og fysik hænger sammen. På det her retreat får du en større forståelse for din krop og dig selv som mennesker, og eftersom din krop og mentale tilstand hænger sammen, vil du dermed få læring om at det, du gør godt for kroppen, også gavner dine tanker og dit følelsesliv.

Beliggenhed

Vores beliggenhed er perfekt – vi har nemlig åens rislen og havets brusen lige i baghaven

Retreatets lokation er Guesthouse Klitmøller, som ligger lige i hjertet af Cold Hawaii, hvor vi er omringet af Klitmøller å, vesterhavet og noget af Danmarks mest fantastiske natur i form af Danmarks største Nationalpark, Nationalpark Thy.

Vi udnytter vores unikke lokation, da den indbyder til fordybelse og ro, som giver plads til, at mærke, hvad der i sande er vigtigt for dig. Den helhedsoplevelse du kommer til at opleve her, hvor du er tæt på naturen, tæt på dig selv og tæt på andre – får dig til at slippe det, der fylder og, at opleve det ikke er så farligt at mærke dig selv.

Værelser

Du indlogeres på enkelt. dobbelt- eller 3- personers værelser alt efter dit eget ønske og om du kommer alene eller sammen med en veninde eller familiemedlem.

Der er ingen som deler værelse med andre, medmindre man selv ønsker det.

Vi har værelser med eget bad og toilet og værelser med fælles badeværelser og toilet. Alle badeværelser og nye og lækre hvad enten man vælger et værelse med eget eller fælles.

Yoga og mindfulness

Jeg har valgt at have mindfulness og yoga på programmet, fordi jeg ikke synes, vi mennesker er særlig meget tilstede i vores eget liv. Vi er hele tiden på vej videre eller er oppe i vores hoveder. Vi integrere med alt dert som sker o,kring os, så det at have momenter hvor man er tilstede med sig selv synes jeg er ekstremt værdifyldt, men desværre også en mangelvare.

Under vores yoga og mindfulness får du dine sanser stimuleret af naturens yde, dufte og skønhed. Yogaen er med til, at frigøre dine spændinger og øger blodgennemstrømning. Den øger din fleksibilitet og styrker musklerne i din core, arme og ben.

Yogaen vi praktiserer går hånd i hånd med mindfulness, fordi den styrker din evne til opmærksomhed og dermed reducerer stress, da det kan berolige både din krop og dit sind, så du vil kunne tænke mere klart.

Du kommer til at opleve, hvad der sker, når du sæter tempoet ned. Når vi kommer ned i gear, kan vi nemlig meget nemmere få kontakt til os selv – og også få øje på eller finde ud af, hvad der betyder mest for os. Det er øvelser, der er utrolig svære at give plads til i en stresset hverdag med børn, familie, job og daglige gøremål.

Maden

Man bliver glad i både sjæl og krop af sæsonens friske grøntsager

Vi får serveret lækker sund mad leveret fra det lokale spisested, Good food to go. Maden, vi får, serveres som vegetarisk, vegansk og med kød for dem, som ønsker det. Ved tilmelding skal du oplyse, hvilke præferencer du har.

Du får serveret 3 måltider plus snacks, frugt, te og vand i vores fælles pauser.

Good food to.fo laver mad fra bunden af sæsinens friske økologiske råvarer og har det økologiske spisemærke i guld.