Guesthouse Klitmøller

Guesthouse Klitmøller er vores overnatningssted som lige i hjertet af Cold Hawaii og Nationalpark Thy. Stedet ligger 200 m fra havet med en dejlig eng med Klitmøller å i mellem Guesthouse og havet.

Stedet har 11 værelser fordelt med eget badeværelse eller fælles toilet og badeværelse. Der er fælles køkken til dem der ikke vil ud og spise på de nærliggende lokale spisesteder.

Vi har også fælles sauna med udsigt til åen og dejlige terasser hvor du altid kan finde læ eller en solstråle.

Der er forskellige muligheder for aktiviteter som yoga og fitness center

Yoga

Yoga på terassen med åens rislen og havets brusen i ørene

Kan du læse ud af overskriften hvordan du kan give dig selv muligheden for at lade dine sanser blive stimuleret af naturens lyde, dufte og skønhed med yoga på terassen på Guesthouse Klitmøller.

På guesthouse kan du nemlig starte dagen med yoga i det fri og få næring til både krop og sjæl. -og alle kan og må være med.

Du behøver ikke at bo på Guesthouse for at være med til vores Yoga

Yoga er med til at frigøre dine spændinger og øger blodgennemstrømningen. Den øger din fleksibilitet og styrker musklerne i din core, ryg, arme og ben.

Yoga går hånd i hånd med mindfulness fordi den styrker din evne til opmærksomhed og dermed reducere stress fordi det kan berolige både din krop og sind, så du vil kunne tænke klarere.

Når du har været til yoga på terassen på Guesthouse vil du have muligheden for at få følelsen af nærmest at blive genoplivet på ny og blive frisk til at tage ud og starte en ny skøn dag!

Så kom endelig til yoga med os på Guesthouse og mærk friheden og glæden ved at tage godt vare på dig selv

Hvor foregår yogaen

Vi er på terassen ud til engen på Guesthouse. Skulle der være regnvejr eller blæsvejr trækker vi ind under overdækket. Er vejret alt for blæsende og regnfuldt aflyser vi.

Hvad skal du have med

Du skal huske at tage tøj på til vejret for vi er udenfor. Husk også at medbringe et tæppe til afspændingen. Har du din egen yogamåtte, så ta den med. Har du ikke en har vi du kan låne. Moshi moshi mind har leveret yoga måtter til os, så alle har mulighed for at være med. Er du vild med yogamåtten du låner kan de også købes i receptionen på Guesthouse.

Hvornår er der yoga

Når vi nærmer os sommeren kommer der opslag nedenfor over hvornår der er yoga. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os på mail adressen helle@guesthouse-klitmoller.dkeller give os et ring eller sms på telefon 41660477

Tilmelding til yoga

Klik nedenunder hvis du gerne vil tilmelde dig yoga