Nada & Auriculoterapi – Øreakupunktur

Nada

NADA er en akupunktur-metode hvor 5 punkter i hvert øre aktiveres.

NADA påvirker de ubalancer i kroppen som er resultatet af fysisk og psykisk stress, så det hjælper dig med at få en indre ro i både hoved og krop..

Resultaterne ved NADA viser sig ved positiv påvirkning af bedre søvn, mindre uro- herunder betydelig mindre tankemylder, bedre kontakt til dig selv og andre, symptomlindring, stressreduktion, afslapning og tryghed, mindre aggression, mindre angst og depressive tendenser.

NADA er et rigtig godt supplement inden fx. samtaler, coaching og mindfulless da man igennem NADA bliver grounded og fokuseret.

Hvordan foregår behandlingen:

Der gives 5 små, tynde nåle i hvert øre som du skal sidde med i 45 minutter. Ved behov anvendes supplerende nåle. 

Mens du sidder med nålene i ørene bliver du tilbudt et tæppe som du kan tage om dig og en velsmagende kop detox NADA te.

Auriculoterapi – Øreakupunktur

Auriculoterapi stammer fra Frankrig og er udviklet af den franske læge og biolog Paul Nogier omkring 1951. Efter mange års studier opdagende han at alle kroppens organer er repræsenteret i øret, hvilket betyder, at smerter og kropslige problemer kan kureres gennem øret.

Dr. Paul Nogiers teori om “barnet i øret”:

Når du ser på et øre skal du forestille dig en babykrop i fosterstilling med hovedet nedad. Dette betyder, at øreflippen er hovedet, midterstykket af øret er kroppen med rygsøjlen som løber langs den hårde kant. Arme, skuldre, kirtler og indre organer er placeret i ørets fordybning.

Vores top af øret repræsenterer benene, fødderne, hænderne samt halebenet og underlivsorganerne.

Hvad er øreakupunktur

Øreakupunktur er et mikro system, som benytter øret til at behandle hele kroppens ubalancer. 

Hvis du har et problem eller en lidelse i kroppen, vil det kunne ses i dit øre. Øreakupunktur er effektiv mod stort set alt. Mange benytter sig af behandlingsformen i forbindelse med smerter i kroppen, forskellige ubalancer i kroppen, vægttab og tobaksafvænning/rygestop.

Når man kender placeringerne og sammenholder dem med din ubalance eller lidelse, er det muligt at finde frem til hvor der skal behandles. Punktet i øret vil nemlig være trykfølsomt, ømt og vil også have en anden hudmodstand end på resten af dit øre.

Hvordan behandles der

Der behandles med engangs akupunkturnåle eller perma nåle. Permanåle sidder i øret mellem 5-12 dage og falder selv ud af øret igen. Akupunktur nålene sidder mellem 30 minutter og 40 minutter alt efter hvilken behandling du skal have.

Under behandlingerne ligger du på briks med et lunt tæppe omkring dig.