BESTIL DIN 1:1 Terapi her

Mine uddannelser og kurser med relevans for Hellesrum

VIL DU VIDE MERE OM HVILKE TERAPI FORMER OG TEORIER JEG BENYTTER, SÅ SKAL DU TRYKKE PÅ FANEN BEHANDLINGER I ØVERSTE BJÆLKE

Hvordan arbejder jeg

Når jeg arbejder med mennesker, arbejder jeg ud fra at højne den enkeltes livskvalitet. Derfor vil jeg altid møde dig, der hvor du er i din proces.

Mit udgangspunkt er at støtte dig i at skabe forandring. Derfor hjælper jeg dig med at få bevidsthed, ny indsigt og nye handlemåder.  

Jeg arbejder med tankens kraft og dermed ud fra det kognitive princip som siger at, “Dine tanker afgør dine følelser – Dine følelser bestemmer dine handlinger – Resultaterne af dine handlinger er dit liv.

Jeg lægger vægt på, at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor det er rart at være og hvor der er fokus på, at jeg skal skubbe og inspirere dig og give dig specifikke værktøjer til en effektiv og varig bedring. Det gælder hvad enten om du kommer for at få akupunktur, samtale eller deltager i kurser.

Det er vigtigt for mig, at du ikke går fra Hellesrum med følelsen af at “det var en udemærket hygge snak”. Kommer du i Hellesrum skal det du kommer for også virke. Du skal gå herfra med en god fornemmelse og også mærke tilfredsheden i, at du tager ansvar for de skavanker eller ubalancer du kommer for at få hjælp til. 

Min udvikling

Fra jeg sagde mit ordinære job op og startede som selvstændig er mit behov for at udvikle og skabe i den grad blevet vækket. 

Jeg er meget taknemmelig for at jeg har skabt mig en tilværelse hvor jeg nu selv kan designe og forme mine arbejdsopgaver og arbejdsdage. Jeg kan nu hver dag stå op til et spændende arbejdsliv fyldt med indhold der inspirerer mig og får mig og andre til at vokse. 

Jeg sætter mål og skubber kontinuerligt min overligger fordi jeg vil blive ved med at udvikle mig som kvinde og menneske. Jeg holder mig skarp på min faglighed ved hjælp af uddannelser,  kurser og egen terapi. I egen terapien støttes jeg bl.a i at holde fokus på mine mål og tage ansvar i situationer som jeg ønsker at ændre.

Din første samtale i Hellesrum

Jeg har selv prøvet at være til terapeut for første gang, og ved derfor, at det både kræver tillid og mod at åbne sig overfor et andet menneske. Det er vigtigt at du føler en tillid og tryghed i samværet og samarbejdet med mig, fordi det er krævende at arbejde med sig selv. Ved vores første samtale har du muligheden for at få fornemmelsen af om jeg er den rette terapeut for dig. Du kan stille mig spørgsmål og jeg vil også spørge ind til hvorfor du har opsøgt mig og hvad dine ønsker er for et terapi forløb. 

Når vi har haft vores første samtale  har jeg mulighed for at få et overblik over hvilken måde det vil være bedst for dig at arbejde på.

Er det ikke et terapeutisk forløb du har brug for, men mere en coaching eller vejledning er det også en mulighed i Hellesrum.

Gennem coaching vil du få øje på dine ressourcer og jeg vil støtte dig i, at blive afklaret på hvad dine mål skal være. Dernæst kommer du til at arbejde med strategier for hvordan du bevæger dig hen til dine mål. Når du oplever dit mål er indenfor rækkevidde vil du med stor sandsynlighed opleve, at du har flere ressourcer end du overhovedet anede du havde.

Tavshedspligt

Psykoterapeut MPF

Jeg er medlem af Dansk psykoterapeut forening og følger foreningens faglige krav og etiske regler.

Titlen psykoterapeut MPF er din garanti for, at mit faglige fundament hviler på et godkendt og solidt uddannelsesniveau og at supervision og egenterapi er en del af mit virke.

Du kan læse mere om, hvorfor det er vigtigt, at din psykoterapeut har titlen MPF på Dansk psykoterapeutforenings hjemmeside. Du kan følge linket her